PERHEKUVAUS


Perhekuvaus tallentaa arvokkaita muistoja ja tunnelmia yhdessä lasten kanssa vietetyistä vuosista. Jos perheessäsi on lemmikkejä, tuo ne mukaan kuvaukseen! Näin kaikki perheenjäsenet saadaan yhteiseen potrettiin,

 

Tilavassa studiossa onnistuu hyvin isommankin perheen tai muun ryhmän kuvaaminen. Perhekuvaus voidaan ottaa studiossa tai muussa perheellesi tärkeässä miljöössä.

Pukeutumisessa kannattaa panostaa vaaleaan/neutraaliin asuun, ja kun koko perhe on pukeutunut yhtenäisesti, niin kuvasta tulee vieläkin parempi. Suosin itse vaaleita sävyjä, sekä mahdollisesti ei kovin räikeitä yhdistelmiä.

 

varaa kuvaus tästä

Raskauskuvaus


Odotusajan kuvaus kannattaa toteuttaa n. 1-3kk ennen laskettua aikaa, tai niin mikä sinusta tuntuu mukavalta. Kuvaukseen on tervetullut myös odottajan puoliso, oma äiti, tulevan lapsen sisarukset, tai ihan kenet vaan mukaasi toivot!

Kerrot millaisia toiveita on, haluatko esim. lainata studiolta jotain pitsiä, harsoa tai mekkoja tms. Vai otatko mieluummin omat vaatteesi, ja jotain omaan vauva-aikaan sopivaa mukaan, sukat, villatakki, pikkuinen matkalaukku jne. Autan tarvittaessa suunnittelemisessa.

Studiolla siis laina vaatteita naiselle ja lapsille, myös miehelle yksiväristä t- paitaa


Kuvaan lapsikuvat niin vauva, taaperot, leikki-ikäiset, koululaiset kuin teinitkin.

 Minulla on 20 vuoden kokemus lastenhoitajana, joten voit rohkeasti tuoda ujoimmatkin ja myös ne pikkasen villimmätkin tyypit studiolleni. Uskon että kuvat saadaan onnistumaan .

Kuvaus tapahtuu studiolla kaikessa rauhassa, lapset saavat rauhassa tutustua studioon ja minuun, myös vanhemmat, joten ei ole niin jännää olla kuvissa.