PERHEKUVAUS


Perhekuvaus tallentaa arvokkaita muistoja ja tunnelmia yhdessä lasten kanssa vietetyistä vuosista. Jos perheessäsi on lemmikkejä, tuo ne mukaan kuvaukseen! Näin kaikki perheenjäsenet saadaan yhteiseen potrettiin, joka ilahduttaa vielä vuosienkin päästä.

 

Perhekuva seinällä pitää lapset lähellä silloinkin, kun he ovat jo muuttaneet pois kotoa. Perhekuva on myös lapsille arvokas muisto koko perheestä vielä vuosikymmenienkin päästä. Myös isovanhemmille perhekuvat ovat ne ainoat asiat joita he vaalivat aina.

Tilavassa studiossa onnistuu hyvin isommankin perheen tai muun ryhmän kuvaaminen. Perhekuvaus voidaan ottaa perinteisemmin studiossa tai muussa perheellesi tärkeässä miljöössä.

Pukeutumisessa kannattaa panostaa fiksuun asuun, ja kun koko perhe on pukeutunut yhtenäisesti, niin kuvasta tulee vieläkin parempi.

 


Minkälaisen tarinan te haluaisitte kertoa?

RASKAUSKUVAUS


Odotusajan kuvaus kannattaa toteuttaa n. 1-3kk ennen laskettua aikaa, omien tuntemusten mukaan. Kuvaukseen on tervetullut myös odottajan puoliso, oma äiti, tulevan lapsen sisarukset, tai ihan kenet vaan mukaasi toivot!

Kerrot millaisia toiveita on, haluatko esim. lainata studiolta jotain pitsiä, harsoa tai mekkoja? Vai otatko mieluummin omat vaatteesi, ja jotain omaan vauva-aikaan sopivaa mukaan, sukat, villatakki, pikkuinen matkalaukku jne. Sinä päätät, minä kuvaan ja autan tarvittaessa suunnittelemisessa. Studiolta löytyy raskauskuvauksiin lainavaatteita.

Kuvaan iloiset ja kauniit lapsikuvat niin vauva, taaperot, leikki-ikäiset, koululaiset kuin teinitkin. Minulla on 20 vuoden kokemus lastenhoitajana, joten voit rohkeasti tuoda ujoimmatkin ja myös ne pikkasen villimmätkin tyypit studiolleni. Uskon että kuvat saadaan onnistumaan .