Kameran takana

Heippa Olen Klaukkalassa asuva kahden aikuisen tytön äiti ja yhden prinsessan ja yhden pikku prinssin mummu.

Rakastan intohimoisesti valokuvausta ja olen elänyt kameroiden keskellä koko elämäni, aina siitä lähtien kun isäni teki kotimme kylpyhuoneessa valokuviaan. 

Kuvaaminen alkoi toden teolla, kun omat lapseni syntyi 90 luvulla, jolloin käytössä oli muistaakseni Fujin filmikamera, 36 kuvaa meni nopeasti ja kuvia onkin kertynyt muutama laatikollinen varastoon.

Kuvaus jäi hieman siinä lapsien ollessa kouluikäisiä, kunnes digikameran taisin ostaa noin 17v sitten ja sen jälkeen kuvaus sai uuden suunnan ja aloin harjoittelemaan hevoskuvauksia ja ihmis- -ja lopulta hääkuvauksia.

 

Häitä onkin kertynyt kymmeniä ja hevosia voisin arvella vähintään satoja kuvanneeni, samoin ihmisiä ym. tapahtumia.

Kuvissa tärkeintä on saada asiakas ihastumaan kuviini, ja tilaamaan minut uudelleen kuvaamaan aina vuosien jälkeenkin.

 Ennen valokuvaamista olin vuosikaudet lasten kanssa töissä, lapsien valokuvaaminen on siksikin parasta terapiaa, ikävälle joka nyt lasten kanssa työskennellessä puuttuu nyt.

Välillä lapsien kanssa katsellaan leluja ja leikitään , lasten kanssa leikki vie mukanaan. Joskus jotkut lapset ovat saaneet kuvata omia vanhempiaan, ja ujoimmatkin ja villimmät innostuu itse asiasta.


Kuvissa tärkeintä on saada asiakas ihastumaan kuviini, ja tilaamaan minut uudelleen kuvaamaan aina vuosien jälkeenkin.

Siksi voinkin sanoa olevani todella iloinen että muutamat perheet olen kuvannut aina kihla,-häät,-raskaus, -ristiäis- ja perhekuva moodilla.

Ehkäpä minusta tulee sinunkin luottokuvaaja? Rakastan kohtaamisia ihmisten kanssa, kuulla ja nähdä heidän tarinansa, ja ikuistaa ne kuviini.


Olen sosiaalinen, rento ja kovinkin helposti lähestyttävä tapaus, puhun yleensä liikaa, mutta usein se auttaa ihmisiä rentoutumaan kuviin. Olen monesti olen saanut kiitosta, että kuvauksissa oli rento ja hauska tunnelma. Tämä onkin itselleni aina tärkeää kuvauksissa, luoda rento ilmapiiri jossa lapsen tai aikuisen on helppoa ja mukavaa olla. 


palauteteitakin vähän esille :


Vau miten upeita🙀😍😍Olit kyllä mieletön kuvaaja, susta huokui niin ihana energia 🤩


Oot kyllä aikamoinen taiteilija🤍💯💥


Noi on kyllä niin hienoja noi kuvat ❤️ 


TYKKÄSIN <3 <3 <3 Oikeesti parhaat kuvat mitä meistä on!
Iso kiitos❤️ Saako sua suositella jos joku kyselee hääkuvaajaa?❤️


Aivan ihania kuvia 😍 Oot super taitava!


Kiitos❤ en olisi voinut toivoa parempaa kuvaajaa!


Mä en kestä miten ihania hetkiä sait taltioitua🥰🥰😍😍


APUA MITEN IHANIA <3